Gospodin Monopol i Srbija
U VAZDUHU · promo

Srbija će biti ovekovečena sopstvenom verzijom MONOPOL-a. zahvaljujući posebnoj ediciji najpopularnije društvene igre MONOPOL. Srbija će biti prva zemlja koja će dobiti svoju verziju tematski posvećenu čitavoj planeti. Ljubitelji društvene igre će imati izuzetnu priliku da predlože šta žele da vide na MONOPOL Srbija tabli, a gospodin MONOPOL lično je najavio dolazak u Srbiju kako bi čuo predloge javnosti, što izradu ovog izdanja čini posebno interesantnim. Javnost će moći da nominuje svoja omiljena mesta, obeležja i lokacije koja će postati vlasnički posedi na tabli, putem Facebook stranice MonopolySerbia.

Kreatori igre će izabrati najinventivnije predloge koji će krunisati tablu MONOPOL Srbija. Konkurs za davanje predloga će biti otvoren od 1. do 30. aprila 2015. godine, a glasanje za pobedničke predloge će trajati četiri nedelje. Pobednik, kreator najboljeg predloga, biće pozvan da na odabranoj lokaciji u gradu svečano otkrije ploču u zemlji sa natpisom MONOPOL Srbija 2015. Igra će biti dostupna na tržištu u novembru.

„Monopol tabla poseduje 22 polja grupisana po kriterijumima u osam zona“, izjavio je Lazar Vuković, direktor odeljenja za razvoj MONOPOL-a. „Izuzetno se radujemo da vidimo najbolje predloge iz kategorija „nasleđe”, „zabava”, „umetnost”, „sport” i „festivali” koji verodostojno predstavljaju Srbiju“, rekao je Vuković.

Gospodin Vuković će zvanično najaviti otvaranje konkursa na konferenciji za medije. Svi prisutni će moći da se pozdrave i fotografišu lično sa gospodinom MONOPOL. Predstavnici medija će imati priliku da razgovaraju sa čelnicima kompanije Winning Moves na temu zašto je baš Srbija izabrana i koja obeležja mogu očekivati na tabli kada bude puštena u prodaju.

MONOPOL Srbija verzija, koja će u novembru biti lansirana na tržište, ozvaničiće proslavu 80 godina od kako je kompanija Hazbro pustila MONOPOL u prodaju, davne 1935. godine. Ukoliko želite da učestvujete, podelite svoj predlog na Facebook stranici ili ga pošaljite na e-mail adresu, kada konkurs bude zvanično otvoren. Vaš glas sada može da bude novo polje na koje će generacije godinama želeti da stanu i kupe svoju omiljenu nekretninu ili znamenitost.

Gorenje Gorenje je šef u kuhinji! Ušće rođendan UŠĆE SC slavi 6. rođendan uz Neverne bebe, Who See, poklone i popuste Mladi lideri Otvoren Carlsbergov konkurs „Program za lidere budućnosti“ Global Citizen Global Citizen program internacionalnih praksi · · ·