2
U VAZDUHU · promo

Jedan od najlepših gradova Španije a i celog sveta osvaja na prvi pogled. Barselona je grad sa zadivljujućom i raskošnom arhitekturom koji u mesecu februaru postaje jedna od najatraktivnijih šoping destinacija Evrope, kada popusti dostižu i do 70%. Kako biste svoje vreme sačuvali za razgledanje ovog neverovatnog grada, za šoping turu vam je na raspolaganju autobus „Barcelona shopping line” koji prevozi putnike kroz sve najznačajnije šoping zone u gradu.

Vreme u Barseloni u ovo doba godine je idealno za šetnju. Preporučujemo da šetnju gradom započnete sa centralnog gradskog trga Plaza Catalunya jer sa te pozicije možete stići brzo u bilo koji deo grada. Od trga kreće čuvena ulica La Rambla sa preko stotinu kafića i restorana.

Tokom čitavog dana, prolazićete pored prodavaca ptica i cveća, uličnih zabavljača i umetnika, a s vremena na vreme pogledajte pločnike po kojima hodate, jer će vas dočekati ogromni Miroovi mozaici. Na pola najpoznatije pešačke ulice u gradu La Ramble, nalazi se najpoznatija gradska pijaca Mercat de La Boqueria, na kojoj možete da kupite domaće čokoladne slatkiše ili nekoliko vrsta egzotičnog voća.

Iskoristite last minute ponudu i po ceni već od 399 evra uživajte u gradu koji vas neće ostaviti ravnodušnim.

Na samo 10 minuta hoda od La rambla i Trga Katalonija, nalazi se predivan hotel Viladomat sa 3 zvezdice koji će vaš boravak u Barseloni učiniti još ugodnijim zbog svoje lokacije. Pored hotela Viladomat, predlažemo i Mariano Cubi Hotel na nepuna 2 km od La Ramble, Evenia Rosello hotel sa 4 zvezdice ili Exe Cristal Palace koji se nalazi u strogom centru grada.

Uživanje u Barseloni možete upotpuniti nezaboravim izletima. Posetite ekscentrični muzej Salvadora Dalija u njegovoj porodičnoj palati, vidikovac Tibidabo sa kojeg se pruža predivan pogled na ceo grad, obiđite Sagrada Familiju i park Guelj, remek-dela čuvenog Antonija Gaudija, jer su to jedna od najbajkovitijih mesta u ovom gradu zadivljujuće arhitekture.

Neponovljiv doživljaj je i izlet do najvećeg akvarijuma u Evropi i jednog od najvažnijih na celom Mediteranu. U 80m stakla se nalaze tuneli koji vode ispod površine mora, koje sadrži oko 4000 vrsta riba, uključujući i glavnu atrakciju- ajkule.

Direktnim čarter letom od samo 2 i po sata obezbedite sebi odmor u trajanju od 4 dana u uslovima mediteranske klime, peščanih plaza i grada koji vas neće ostaviti ravnodušnim.

naslovna Skokni do zimskih sniženja u Šoping centar Kragujevac Plaza DIRECT MEDIA United solutions logo bela pozadina Direct Media United solutions najavila novu eru regionalnog marketinga AHF2018(1) Hotelski stručnjaci na Adria Hotel Forumu naslovna Bezbolno uklanjanje mladeža · · · · ·