image1
U VAZDUHU · grad

Gradski Kutak je novi concept store koji pruža jedinstven doživljaj našeg grada. Zamisli da na jednom mestu možeš da kupiš majicu sa likom Nikole Tesle, mekani duks za zimu koja nam je sve bliže, šolju za jutarnju kafu (ili čaj), a pored toga i teglu odličnog domaćeg ajvara, flašu još bolje domaće rakije ili neki od (takođe) domaćih džemova. Možda bi voleo i uličnu tablu omiljenog dela grada?

U Gradskom Kutku je sve to moguće. Svi suveniri urađeni su u prepoznatiljvom street fazonu, u saradnji sa beogradskim afirmisanim i neafirmisanim umetnicima, a svaki sa sobom nosi makar delić onoga što čini Beograd. Pored toga što svakome možeš da kupiš originalan poklon (pa i sebi), u Gradskom Kutku postoji i bar u kome možeš da uživaš u tradicionalnim proizvodima kao što su domaća kafa (naravno uz ratluk), sok od zove ili maline, a naravno uvek su tu i domaća rakija, domaće vino ili craft pivo.

Ukoliko ti je baš ovih dana doputovala rodbina iz belog sveta (ili ako kojim slučajem ti ideš u taj beli svet), ako želiš da obraduješ devojku ili najboljeg drugara, ili ako jednostavno želiš sebe da počastiš – u Gradskom Kutku ćeš za svakoga naći nešto što predstavlja Beograd na svež i zanimljiv način.


40533155_536759283448589_3607421092941004800_n Novosadski Oktoberfest: Festival piva i dobre muzike Zombie Walk Zombi šetnja u Beogradu kaktus naslovna #KAKTUS2018: Festival integrisanih komunikacija cover Holiday Inn Belexpocentar: Beogradski premium prostor za svadbene svečanosti ·