image1
U VAZDUHU · grad

Gradski Kutak je novi concept store u samom centru grada, koji je pokušao da uhvati bar delić te šarmantne i autentične atmosfere našeg grada.

Smešten u Čika Ljubinoj 7, ušuškan između uvek žive i razdragane Knez Mihailove ulice i od skoro ponovo otvorenog Narodnog muzeja, pruža jedinstvenu priliku da uživate u tradicionalnim proizvodima kao što su domaća kafa (uz ratluk, naravno!), sok od zove ili maline, a ako ste u nešto drugačijem raspoloženju – tu su domaća rakija, domaće vino ili craft Dorćol pivo. Takođe možete kupiti i pokoji suvenir – majicu, šolju, privezak za ključeve, pa i uličnu tablu omiljenog dela grada. Svi suveniri urađeni su u prepoznatljivom street fazonu, u saradnji sa beogradskim afirmisanim i neafirmisanim umetnicima.

Ukoliko ste se umorili od šetnje, u Gradskom Kutku možete da se odmorite i iz bašte posmatrate prolaznike ili kupite nešto što ćete poneti sa sobom kao uspomenu.

page-cover Noć muzeja: Beograd koji miriše na osamdesete _MG_0234 Gradski kutak: Concept store koji pruža jedinstven doživljaj Beograda Igor Sinkov 1 Beogradski Market – celonedeljna atmosfera petka po podne _MG_0250 Gradski kutak: Delić onoga što čini Beograd · · · ·