IMG_4406
U VAZDUHU · grad

Gradski Kutak je novi concept store u samom centru grada, koji je pokušao da uhvati bar delić šarmantne i autentične atmosfere našeg grada. Smešten u Čika Ljubinoj 7, ušuškan između uvek žive i razdragane Knez Mihailove ulice i od skoro ponovo otvorenog Narodnog muzeja, pruža jedinstvenu priliku da uživate u tradicionalnim proizvodima kao što su domaća kafa (uz ratluk, naravno!), sok od zove ili maline, a ako ste u nešto drugačijem raspoloženju – tu su domaća rakija, domaće vino ili craft Dorćol pivo.

Takođe možete kupiti i pokoji suvenir – majicu, šolju, privezak za ključeve, pa i uličnu tablu omiljenog dela grada. Ili možda teglu odličnog domaćeg ajvara? Svi suveniri urađeni su u prepoznatljivom street fazonu, u saradnji sa beogradskim afirmisanim i neafirmisanim umetnicima. Ukoliko ste gladni uvek možete da začinite dan nečime sa finger food menija.

Gradski Kutak – to je Beograd u malom.


LOGO Književne šetnje Beogradom Nova iskra Zemun City letnja preporuka #39: Coworking prostor Nova iskra u Zemunu IMG_4406 City letnja preporuka #58: Gradski kutak – Novi concept store u centru grada Veliko-ratno-ostrvo City letnja preporuka #30: Ekološke ture na Velikom ratnom ostrvu ·