IMG_4480
U VAZDUHU · grad

Zima je stigla, a sa njom stižu i praznici što znači kupovinu poklona za najmilije. Zato svratite u Gradski Kutak – novi concept store. Ovde možete da kupite mekani duks za hladne dane koji nam predstoje, šolju za jutarnju kafu, ručno rađenu vunenu kapu, a pored toga i teglu domaćeg ajvara, flašu još bolje domaće rakije ili neki od (takođe) domaćih džemova (šljiva? kajsija? malina?).

Svi suveniri urađeni su u prepoznatiljvom street fazonu, u saradnji sa beogradskim afirmisanim i neafirmisanim umetnicima, a svaki sa sobom nosi makar delić onoga što čini Beograd.

Pored toga što svakome možete da kupite originalan poklon (pa i sebi), u Gradskom Kutku postoji i bar u kome se služe tradicionalni proizvodi kao što su domaća kafa (uz ratluk, naravno), ručno brani čaj sa Stare planine, a naravno uvek su tu i domaća rakija, domaće vino ili craft pivo.

Zima je definitivno stigla, ali to nikako ne znači da u njoj ne treba uživati – grejači u bašti, ćebence, kuvano vino i/ili kuvana rakija će oterati hladnoću. Iskusite pravu zimu u Beogradu.

1-naslovna KROKODILov Novogodišnji Bazar Beograd Beograd postaje centar investicionih događaja IMG_4704 Gradski kutak: Concept store u srcu Beograda D_Wine Interior D’WINE Shack @DorcolPlatz: Novo mesto u gradu za ljubitelje vina · · · · ·