Grammy
PULS GRADA · moda

Sinoć je u Los Anđelesu održana 58. dodela Grammy nagrada. Najveća pobednica je Taylor Swift koja je po drugi put osvojila nagradu za najbolji album za aktuelno izdanje „1989“.

U govoru nakon primanja nagrade, mlada pevačica se zahvalila ženama koje je podržavaju i upozorila koleginice da na putu ka uspehu postoji puno ljudi koji će pokušati da vas spreče da ostvarite ono što želite, što je bila direktna aluzija na situaciju od pre nekoliko godina kada se Kanye West popeo na binu dok je Taylor primala MTV nagradu za najbolji spot, oteo mikrofon od nje i rekao da „Beyonce zaslužuje nagradu“.

Među pobednicima su se našli i Kendrick Lamar, Bruno Mars, Skrillex i Diplo, The Weeknd, Alabama Shakes i mnogi drugi.

U našoj galeriji možete videti kako su se muzičke zvezde obukle za dodelu:

AdeleOtvori galeriju

Vrhunac večeri je nastup Lady Gage koja je izvela splet najvećih hitova Davida Bowieja (Space Oddity, Suffragete City, Changes, Ziggy Stardust, Rebel Rebel, Fame, Fashion, Let’s Dance i Heroes) uz pomoć i podršku Nilea Rodgersa, koji je uradio aranžman za ovaj nastup.

 

carssupermodelsfeat Kada bi automobili bili supermodeli cover Lekcija za Dan zaljubljenih: Istorija donjeg veša Kaputi za zimu Najbolji zimski kaputi i kako da ih nosite Cipele u trendu 2016. Hit cipele u 2016: Udobnost je na ceni