Sa dodele nagrada u organizaciji portala Kongresni turizam
U VAZDUHU · promo

Grand Hotel & Spa dobitnik je SEEbtm AWARDS 2018 nagrade za najbolji „Out of the city conference hotel“ koju dodeljuje časopis SEE business travel & meetings u organizaciji portala Kongresni turizam. Na tradicionalnom događaju dodeljena su priznanja na osnovu glasova kupaca u kongresnom turizmu, kao i čitalaca i žirija SEEbtm magazina.

Nagrada SEEbtm Awards dodeljuje se najboljim i najistaknutijim hotelima i prostorima u kongresnoj industriji u našoj zemlji za tekuću godinu, a ovim priznanjem Grand Hotel & Spa potvrdio je lidersku poziciju u kongresnom turizmu.

„Ponosni smo na priznanja koje dobijamo od naših klijenata i saradnika, ali i od dela stručne javnosti, gde se portal Kongresni turizam ističe kao najmerodavniji. Nagrada za najbolji conference hotel je još jedan pokazatelj kvalitetne usluge i najmodernijih sadržaja za organizaciju poslovnih skupova i kongresa. U prilog tome govori više od 200 skupova godišnje i hiljade zadovoljnih gostiju i klijenata, što je ujedno uspeh, ali i odgovornost i obaveza da budemo još bolji”, rekla je ovom prilikom Bojana Kuzmanović, menadžer sektora kongresa i skupova MK Resort-a.


Plazma KIDS Plazma KIDS u kreativnom i zabavnom pakovanju naslovna Otvorena fabrika dečje hrane u Dobanovcima Booster Bottles BC Fibre Clinix: Revolucionarna linija za negu kose naslovna IKEA kampanja „Igrom do promene“ · · ·