Photo 1
U VAZDUHU · promo

Na osnovu izuzetnih rezultata privređivanja, Grand kafi je dodeljena nagrada „Beogradski pobednik“, prestižno priznanje koje Privredna komora Beograda već tradicionalno krajem godine dodeljuje najuspešnijim kompanijama i pojedincima.

„Grand kafa je nagradom Beogradski pobednik zaokružila još jednu uspešnu poslovnu godinu, što je za nas, kao lidera u proizvodnji kafe, još jedna potvrda da tržište Srbije i te kako ume da ceni i prepozna kvalitet proizvoda i ulaganja u svaki segment poslovanja, od nabavke i kontrole zrna kafe u poreklu do proizvodnje i odnosa sa potrošačima, koji su nam posebno važni. Takođe, Grand kafa kontinuirano podržava napore za unapređenje uslova života i poslovanja, a osim ulaganja u razvoj brendova, naši napori su posebno usmereni i na ulaganje u ljude, jer samo u kreativnom i aktivnom radnom okruženju uz podršku zaposlenih da razvijaju svoje pune potencijale, mogu da se postignu ovakvi rezultati,“ izjavio je Andrej Bele, generalni direktor Strateškog poslovnog područja Kafa Atlantic Grupe, u okviru koje posluje kompanija Grand Prom.

Za ubrzani privredni i opšti napredak društva neophodno je uspostavljanje čvrste saradnje između države i privrede, tako da je Grand kafa, kao kompanija posvećena poboljšanju ekonomskih uslova poslovanja, bila inicijator uvođenja akciznih markica na pakovanje kafe, podržavajući napore države da stane na put sivoj ekonomiji, čime je postala njen direktan partner.

Nagrada Beogradski pobednik dodeljuje se više od 30. godina najuspešnijim kompanijama i pojedincima koji su ostvarili izvanredne rezultate, postavili visoke standarde, ne samo u sferi bilansa uspeha, već i u ulaganju u nove tehnologije, obrazovanje kadrova, društvenu odgovornost i uopšteno, koji su svojim radom doprineli razvoju Beograda.


Collonil-Carbon-Range-Full Collonil: Najbolje za vašu obuću SRB-19-1040x500-FCO Fashion Company: Sezonsko sniženje do 50% Sa dodele nagrada u organizaciji portala Kongresni turizam Grand Hotel & Spa Kopaonik – najbolji „Out of the city conference hotel” Plazma KIDS Plazma KIDS u kreativnom i zabavnom pakovanju · · ·