800x600 2
U VAZDUHU · tech/web

Od sada je šoljica vaše omiljene „Grand kafice“ nezamenljiva i u viber komunikaciji sa vašim najbližima! Preuzmite besplatno u „Viber“ aplikaciji, u „Sticker market“ opciji, paket veselih „Grand kafa stikera“ i odmah razveselite svoju komunikaciju sa najbližima.

Šoljice će simpatično i duhovito prikazati sve vaše emocije i raspoloženja, koje ćete već od prve jutarnje kafice podelite sa najdražimaGrand kafa stikeri su veseli i kreativni, ulepšaće vaše poruke, i obradovaće svakoga kad ih dobije.

Uživanje i ljubav su najlepši trenuci koje treba uvek deliti sa onima koje volite, što je najlakše uz omiljenu Grand kaficu koja uvek  širi optimizam i dobro raspoloženje. Podelite svoje misli i emocije i šaljite Grand kafa stikere svima koje volite!

Može jedna kafica? 


Ctx6 cover Alcatel SHINE LITE: Da zasijate! Huawei Experience Store (3) Huawei otvorio svoju prvu regionalnu high-tech oazu Dobitnici nagrada Mts app konkurs: Nagrađene najbolje aplikacije na šestom Cukerberg (foto: Techno Buffalo) Jarvis, virtuelni batler Marka Zuckerberga · · · ·