naslovna
U VAZDUHU · nagradne igre

Grand kafa, koja već decenijama pronalazi put do srca potrošača u Srbiji, poslednje dve godine je i ponosni prijatelj pozorišta Atelje 212. Želja kompanije da podrži očuvanje i razvijanje pozorišne kulture u Srbiji rezultovala je ovim zanimljivim partnerstvom, u okviru kojeg će naši čitaoci dobiti vredne nagrade!

Grand kafa Gold i Atelje 212 poklanjaju vam 2×2 karte za sada već kultnu predstavu Ljubavno pismo, koja se više od 20 godina igra pred do poslednjeg mesta ispunjenom salom. Ovo je i posebno, jubilarno izvođenje – pre tačno 25 godina, na isti datum 1994. godine, predstava je prvi put odigrana, okarakterisana kao „beskrajno zabavna“ –  i taj epitet nikada nije izgubila.

Iskoristite priliku da u ponedeljak, 25. marta, uživate u omiljenoj kafi i talentu sjajne glumačke ekipe, i tako postanete jedan od 100.000 gledalaca oduševljenih Ljubavnim pismom. Uhvatite najdražu osobu za ruku i pratite savršen miris sve do Ateljea 212, gde ćete se (iznova) zaljubiti u virtuozna izvođenja domaćih scenskih umetnika – ovog puta sa dodatnom aromom Grand kafe Gold!

Ukoliko biste želeli da dobijete karte za ovu sjajnu predstavu, sve što treba da uradite da uđete u konkurenciju je da u komentarima na ovu vest na našoj FB stranici napišete koja vam je omiljena predstava koju ste gledali u Ateljeu 212.

FARMASI dogadjaj 08 Kozmetički brend FARMASI prvi put predstavljen na tržištu Srbije – delimo poklone Crni andjeo_1 Miljenik FEST-a „Crni Anđeo“ u bioskopima od 7. marta – delimo karte Wine Mart 2018_fotografija (1) Isprobajte najbolji šampanjac na svetu! – delimo karte FOREO_Neprikosnoven u beauty inovacijama Želite „oskarovski“ izgled, kao na crvenom tepihu? – delimo poklon · · · ·