Grand Student najjači konkurs
U VAZDUHU · promo

Najjača kafa u svojoj klasi te poziva da učestvuješ u nagradnom konkursu “Najjači konkurs najjačeg u klasi” i svakog dana osvojiš neku od super nagrada. 

Sve što treba da uradiš je da preuzmeš GRAND STUDENT NAJJAČI KONKURS mobilnu aplikaciju i kreneš da pripremaš svoj omiljeni napitak! Ovog puta virtuelno. Sipaš kafu, dodaš vodu, protreseš telefon i sačekaš poruku koja će se formirati od mirisnih isparenja pripremljene Grand Student kafe. Svakog dana, slučajnim odabirom podeliće se 21 nagrada: 10 paketa Grand student kafe, 10 šolja i 1 bicikl. Poslednjeg dana konkursa dnevnom nagradnom fondu dodaće se i glavne nagrade,  3 laptopa.

Aplikaciju možeš preuzeti potpuno besplatno putem Google Play Store, IOS App Store ili Windows Store a linkove za preuzimanje kao i sve dodatne infomacije možeš pronaći na sajtu.

Zabavi se i osvoji super nagrade uz Grand Student! I požuri, nagradni konkurs traje do 23. aprila.

Fotografija 3 Vip mobile i „Bitka za znanje“ za savremeno obrazovanje u Srbiji coverrbank Raiffeisen banka dobila priznanje „Najbolja banka u Srbiji“ coverthespotpatike The Spot: Najatraktivnije prolećne kolekcije za ovu sezonu Big Bend RTS 3 UŠĆE Shopping Center slavi osmi rođendan · · · · ·