FRIKOM biskvit cokolada fin
U VAZDUHU · promo

Sa ciljem da stvori taj poseban doživljaj uživanja, Frikom je kreirao novu dizajniranu ambalažu Grandissimo sladoleda koja je inspirisana vrhunskim remek delima svetskih umetnika: Gustava Klimta i Žorža Pjera Sera.

Na ambalaži sladoleda Grandissimo biskvit lešnik je slika Kiss Gustava Klimta, a Grandissimo Stracciatella šumsko voće je inspirisana slikom A Sunday on la Grande Jatte koju je naslikao Žorž Pjer Sera. Vrhunski kvalitet i unapređena receptura sladoleda obogaćena voćnim i čokoladnim prelivima i pažljivo odabranim komadićima lešnika i šumskog voća, savršeno se slaže sa novom specijalno dizajniranom ambalažom, a sve zajedno kreira jedinstveni osećaj uživanja u sladoledu.

Grandissimo sladoledi su vrhunska sladoledna poslastica savršene kombinacije sladolednih masa, koja će Vas zavesti da više nećete poželeti ni jedan drugi.

Nezaboravni ukusi Srbije Coca-Cola Srbija: Nezaboravni ukusi Srbije Milka Milka se pridružuje kakao farmerima Goran Kovačević Još dve McObrok srećke vas vode na Mundijal Ana Ljubinković Ana Ljubinković kreira malu crnu haljinu samo za vas · ·