Organski krekeri Granum
PULS GRADA · gastro

Granum krekeri su napravljeni od potpuno prirodnih i zdravih namirnica, koje organizmu pružaju snagu i energiju. Kreatori recepta vođeni su idejom da tržištu ponude proizvode koji će svojim jedinstvenim sastavom biti idealni kao ukusna užina i poslastica za decu i odrasle, uz proverene sastojke odgovorne za dobro zdravlje.

Granum krekeri ne sadrže gluten, mlečne proizvode, rafinisane šećere, trans masti, veštačke boje, emulgatore i slične dodatke, već ključne nutritivne sastojke. Tvorci Granum krekera ponosni su na to što su uspeli da iz svog proizvoda isključe većinu alergena iz receptura i time omoguće i onima koji su intolerantni na brojne sastojke da bez griže savesti uživaju u fenomenalnim hrskavim krekerima koji znače zdravlje.

Slani krekeri prave se od vode, semena susama, lanenog proteina, pirinčanog brašna, suncokretovog ulja, semena lana, semena bundeve, čia semenki, soli i mlevenog kima. Pored toga ovi krekeri sadrže omega 3 masne kiseline, folate, kalcijum, gvožđe, fosfor, natrijum, magnezijum, vitamin A, C i B6, kao i brojne druge nutrijente.

Nutritivna vrednost u 100 grama proizvoda:

Energetska vrednost (kJ / Kcal) 2211/528
Masti (g)
Od toga: 34.58
zasićene masne kiseline (g) 5.2
Ugljeni hidrati (g)
od toga: 20.93
šećeri (g) 2.43
Proteini (g) 27.79
So (g) 1.35
Vlakna (g) 11.01

Laneni protein koji se nalazi u slanim krekerima je izuzetno bogat proteinima, omega masnim kiselinama i vlaknima koja doprinose normalnom radu creva.

U sastavu slatkih krekera sa urmom nalaze se pirinčano brašno, voda, pasta urmi, kokosov protein, kokosov šećer, kokosovo ulje, čia semenke, susam, ekspandirani pirinač, koncentrat soka jabuke, pirinčani protein i cimet. S obzirom da slatki krekeri sadrže prirodne šećere i rastvorljiva vlakna, pomažu bolje varenje, jačaju imuni sistem uz gvožđe, magnezijum, kalcijum, kalijum, omega 3 masne kiseline, vitamin A, C i B6 i druge korisne mikronutrijente.

Nutritivna vrednost u 100 grama proizvoda:

Energetska vrednost (kJ / Kcal) 1935/462
Masti (g)
Od toga: 25.07
zasićene masne kiseline (g) 17.07
Ugljeni hidrati (g)
od toga: 40.28
šećeri (g) 24.32
Proteini (g) 13.23
So (g) 0.18
Vlakna (g) 11.38

Urme utiču na poboljšanje rada digestivnog trakta, prevenciju anemije, jačaju kosti, krv i imuni sistem. One sadrže magnezijum, mangan i selen. Podstiču dobro raspoloženje i utiču na zdravlje kardiovaskularnog sistema, jer potpomažu smanjuje lošeg holesterola.

Pored svog organskog porekla, odličnog su ukusa i teksture. Izvanredno se uklapaju u različite režime ishrane, posebno veganstvo, jačajući opšte zdravlje organizma. Granum krekere možete koristiti kao užinu između obroka, kao poslasticu uz čaj i kafu. Pogodni su i da ih nosite sa sobom na putovanja kako biste unapredili rad probavnog trakta, a ujedno izbegli veštačke dodatke koji narušavaju zdravlje.

100 % prirodno. 100 % Granum

Granum krekeri - ukusna i zdrava užinaOtvori galeriju
Masline punjene sirom Mali novogodišnji zalogaji u velikom stilu Ile De France Novi francuski sirevi na domaćem tržištu Paradajz Kako se priprema budvanska kuserva? cover 15 hipsterskih trendova u hrani koji su obeležili ovu godinu · · · ·