Shopping Night
PULS GRADA · shopping

Prva prolećna noć kupovine po sniženim cenama, pod nazivom Grazia Shopping Night, ponovo će se održati u Fashion Park Outlet Centru u Inđiji! Samo u petak, 07. aprila, ljubitelji dobrog šopinga moći će od 17 časova do ponoći da kupuju po dodatno sniženim cenama!

Sve posetioce očekuje dodatnih 20 odsto popusta na već snižene outlet cene. Takav popust, uz već postojeći od 30 do 70 odsto, pravi je povod za obilazak najvećeg Outlet centra u Srbiji!

Vrhunac večeri obeležiće nastup grupe Kiki i piloti, koji će tokom 120 minuta izvoditi svoje najveće hitove. Šoping žurku će svojim nastupom razmrdati i performas DJ-a, a najmlađi posetioci imaće priliku da se zabavljaju na najboljem igralištu. Uz to, sigurno će ih obradovati i klovn koji će modelirati balone.

Pogledajte u našoj galeriji šta smo izdvojili iz bogate ponude za vas…

Grazia Shopping Night - ponudaOtvori galeriju
_BRC8695_cover1 Nova Dechkotzar kolekcija: Premium edicija fotka radnja_cover Vintidž Šmizla na novoj adresi arhitekte_cover Arts & Crafts: Kreativni kutak u centru grada Zdravlje i biljke BG Buket: Ljudi okruženi zelenilom imaju više energije · · · · ·