47106536_2186635178244668_1445953727209930752_o
PULS GRADA · clubbing

Green love festival sutra slavi 10. rođendan uz najveća domaća imena rejv scene. SPENS i 15. februar rezervisani su za čarobne bitove bogova rejva. Marko Nastić, Peppe, Vladimir Aćić, Dejan Milićević , DJ Billy 9, Noise Destruction i Nexie povešće sve ljubitelje dobrog tehna na magično putovanje do ranih jutarnjih časova. Provod je zagarantovan, ali zbog velikog interesovanja, ulaznice potražite što pre!

Mart rezervisan za dame za miksetom!

Zanosna, talentovana, jedna od najtraženijih dama svetske elektronske scene, Debora De Luka, 9. marta iz Italije stiže pravo u Novi Sad. Njena harizma i šarm širiće se SPENS-om, a sve posetioce zasigurno će baciti na kolena. Za sebe kaže da živi za muziku i da je njen stil uvek drugačiji jer stalno eksperimentiše sa raznim žanrovima elektronske muzike, što je i čini prepoznatljivom i unikatnom.

Na ovom spektakularnom događaju pored nastupa moćne napuljske DJ dame, očekuje nas i set najtraženije domaće DJ-ice Lee Dobričić kao i mlade nade – Seše.

Rejv u aprilu sa španskom kraljicom tehna!

Green love festival u 2019. nadmašiće sva očekivanja i probiti sve granice. Fatima Hači, španska tehno kraljica afričkog porekla, podići će SPENS na noge 12. aprila. U karijeri dugoj dvadeset godina, oblikujući različite podžanrove tehno muzike, prenoseći harizmu juga Evrope, stekla je poštovaoce širom sveta zahvaljujući jedinstvenom muzičkom odabiru i još neverovatnijim setovima. Mnogi je svrstavaju u vodeće ženske DJ-eve jačeg tehno zvuka što ona i potvrđuje spektakularnim nastupima.

Pored nastupa dark tehno zvezde, ovo veče uveličaće i nezaobilazna domaća podrška koju čine TKNO, Sugar Lobby, Miloš Vujović i RanchaTek.

Spremite se za nezaboravne rejv žurke koje se prepričavaju!

CDE-4-Days-FB-Event-Cover-x Central Dance 2019. 0911-monika-kruse-fb-event-cover (1) Nemačka tehno diva Monika Kruse se vraća u Beograd T15-LIVE-BARUTANA-1110x610px Globalni događaj Toolroom 15 u petak u Beogradu denis-sulta Denis Sulta prvi put u Beogradu · · · ·