couple-915991_960_720_cover
U VAZDUHU · urban flash

Sezona veridbi je pred nama. Ako planirate da zaprosite nekoga ili očekujete da vi budete s druge strane, saznajte koje su najveće greške koje pravimo tokom ovog ključnog momenta naše veze.

1. Prosidba iz vedra neba

Mnoge žene vole da ih momci konstantno iznenađuju poklonima, lepim rečima i neplaniranim putovanjima i izlascima. Kada je reč o nečemu tako bitnom kao prosidba, trebalo bi biti malko oprezniji. Ako već ne postoji načelno razumevanje da želite da provedete život zajedno, nemojte još uvek da se upuštate u ovo.

2. Kupovanje pogrešnog prstena

Kod kupovine nečeg tako vrednog kao što je verenički prsten trebalo bi voditi računa da će se on svideti vašoj lepšoj polovini, s obzirom na činjenicu da će ga ona nositi do kraja života. Nije tragično ako i nju uključite u proces njegove nabavke ili kontaktirate njenu porodicu i prijatelje da vam pomognu pri izboru.

3. Prosidba u društvu drugih ljudi

Dobro razmislite da li želite da se jedan od najintimnijih trenutaka sa vašom dragom dogodi u prisustvu gomile ljudi. Sigurni smo, da i njoj neće biti prijatno da plače od sreće pred ljudima koje je možda videla jednom u životu ili ni toliko. A šta ako joj treba vremena da razmisli o vašoj prosidbi? Ne želimo ni da razmišljamo o neprijatnosti takve situacije.

4. Sakrivanje prstena u hrani ili piću

Nalazite se u skupom restoranu. Došao je trenutak koji ste čekali. Stiže torta u kojoj se nalazi vaš verenički prsten. Vadite prsten iz nje i tako umazanih ruku se spuštate na koleno i sa prstenom prekrivenim ostacima šlaga i čokolade prosite svoju devojku. Ne znamo za vas, ali nama ovo ne deluje kao najromantičniji način da se verite.

5. Jedna od osoba nije prikladno obučena

Žene vam neće oprostiti ako ih iznenadite prosidbom u trenutku kada nisu adekvatno obučene. Možda se zato većina prosidbi dešava za vreme ili posle večera u finim restoranima.

Pametni ljudi (pixabay foto) 7 znakova da ste visoko inteligentna osoba landscape-1466819387-1465934671-throbs Koji je frajer bio „in“ kad ste se rodili pagecover Kupaći kostimi koje ne želimo da vidimo na plaži ovog leta pagecover Najbolje frizure u životinjskom carstvu · ·