Guarana
U VAZDUHU · promo

Povodom dvadesetog rođendana, brend Guarana i čuvena sova rešili su da obraduju sve svoje verne obožavaoce beskrajno simpatičnim i nadasve energičnim Viber stikerima.
Verujemo da su mnogi od vas u poslednjih dvadeset godina proveli brojne značajne trenutke upravo uz Guaranu pa će vam ovi stikeri biti pravi porodični ili lični podsetnik…

I onda kada je trebalo ustati rano za školu, ostati do kasno i spremiti baš „onaj najteži“ ispit, plesati sa ekipom na koncertu omiljene muziče grupe, simpatična sova je bila tu, nije spavala.

Guarana nastavlja tradiciju odlične zabave i druženja i garantuje da ćete slanjem ovih slikovitih poruka putem Viber aplikacije obradovati vaše prijatelje, nasmejati ih i što je najvažnije od svega, inspirisati ih da ne spavaju.

Smirnoff Ice Electric Smirnoff Ice Electric – Festivalska premijera Always #KaoDevojka Always: I dalje igraj #Kao devojka Lisca nova kolekcija Lisca: Predstavljanje nove kolekcije za proleće/leto 2017. Amstel i Cinema City Amstel Premium Pilsener osvežava publiku festivala Cinema City ·