5c7e5030eb3ce803ad107b72-1136-1136
PULS GRADA · moda

Ljubitelji Mikija Mausa proslavili su 90. rođendan ovog legendarnog crtanog junaka, a kompanija Gucci napravila je jedan zanimljiv proizvod u to ime. U pitanju je 3D štampana torba sa likom Mikija Mausa, koja je javnosti prvi put predstavljena prošle godine u Parizu.

Sada su otvorene porudžbine za ovu neobičnu i veoma skupu torbu. Ona predstavlja glavu Mikija Mausa, napravljenu od crne plastike, sa emajliranim detaljima, logoom kompanije Gucci na dršci i magnetskim zatvaranjem. Isporuka za one koji je poruče trebalo bi da bude između 15. marta i 30. aprila, a pitanje je ko će sve želeti da je plati čak 4.500 dolara.

Ovo nije prvi zalazak ove kompanije u svet Diznijevih junaka, jer je već imala odevnu liniju posvećenu Paji Patku, kao i džemper sa likom Snežane. Zanimljivo je da je ova torba, koju su na pistama nosile uglavnom žene, na sajtu kompanije svrstana kao muški aksesoar.

Miki Maus za 4.500 dolaraOtvori galeriju
BeFunky-collage (2) Najbolja ulična izdanja sa Nedelje mode u Parizu naslovna levis Levi’s Engineered Jeans – najbolje od 90-tih za proleće 2019. BeFunky-collage 5 vodećih muških trendova za proleće cover www.pinterest.com i www.globalblue.com Ko je bio Karl Lagerfeld? · · · ·