DSC00245-cover
U VAZDUHU · promo

Kompanija Gudmark Group, poznata po proizvodnji boja i lakova pod brendom Zorka Color i distribuciji Tikkurila proizvoda na Balkanu, obnovila je dvoranu za košarku i mali fudbal, koja se nalazi u okviru Sportsko-rekreativnog centra „11. April“ Novi Beograd.

Donacija kompanije Gudmark Group sastoji se od materijala i izvođačkih radova, koji podrazumevaju obnovu zidnih površina oko terena od drveta, betona i opeke, bojenje metalnih površina i tribina. Za obnovu su korišćeni Zorka Color visokokvalitetni premazi na vodenoj osnovi, koji su ekološki i neškodljivi po životnu sredinu, a istovremeno veoma postojani i dugotrajni. Izvođenje radova na obnovi dvorane za košarku i mali fudbal je realizovano tokom januara i februara, tako da ne ometa normalno funkcionisanje SRC „11. April“.

Rosa Erkić i Nemanja Brković, kompanija Bambi Plazma najomiljenija kod potrošača ECN_17444_Hyaluron_Filler_8_PR_Print(300dpi) Eucerin: Pravi je momenat za efikasnu „antiage“ negu Fuzetea Ledena fuzija očaravajućeg ukusa mastercard-cover Mastercard i Cineplexx – tim za srećnu sredu