Garderoba koja neguje kožu
PULS GRADA · lepota

Nova sportsko-elegantna kolekcija garderobe koja može da hidrira vašu kožu dolazi iz kompanije Guess, i nije u pitanju nikakav marketinški trik. Verovatno niste jedina osoba koju nakon tuširanja obično mrzi da kožu namaže nekim mlekom ili losionom za telo, a naročito tokom hladnih meseci to može da bude ozbiljan problem, jer se koža usled hladnoće i slojevitog oblačenja dosta isušuje. Guess je prilično jednostavno, ali uz pomoć savremene tehnologije, rešio da vam pomogne u rešavanju mučnog problema.

Reč je o pantalonama koje ne samo što pomažu ženama širom sveta da svojim estetskim kvalitetima ulepšaju svoju spoljašnjost, već se zahvaljujući Slimtex tehnologiji nove Guess pantalone mogu smatrati odličnim saveznikom protiv suve ili iritirane kože. Naime, ove pantalone služe da „stegnu“ tamo gde ima potrebe ili da naglase, učvrste i podignu tamo gde je elastičnost vašeg mišićnog tkiva izgubila na kvalitetu, ali sa druge strane, ove pantalone u sebi sadrže ekstrakt ginko lišća, lekovito bilje koje poboljšava protok krvi i vitamin E koji je sjajan za negu vaše kože.

Pod nazivom Jeancare revolucionarne pantalone koje vlaže i hrane kožu pokazale su se kao odličan ženski saveznik pa je uskoro stvorena čitava kolekcija garderobe u dve mirisne note (kamilica i lavanda), i do kraja ove godine veruje se da će broj prodatih farmerki nadmašiti sve do sada očekivane vrednosti. Cena komada kreće se od 50 do 128 dolara i može se naručiti putem interneta. Ako vam je potreban dokaz da kompanija Guess uvek ide ispred svog vremena, setite se danas supermodela Gigi Hadid koju su pre četiri godine otkrili baš ljudi iz Guess-a.

Guess je pripremio nešto za sve koji ne vole da se mackaju...Otvori galeriju
Ruž Istorija karmina – 100 godina u znaku poljupca Šminka 2016. proleće Šminka za proleće 2016: Ne propustite da isprobate ove stvari Kako da konturišete lice Gde da u zavisnosti od oblika lica konturišete, a gde posvetlite Mačkaste oči Ikone „mačkastih“ očiju · · · · ·