Amstel i prijatelji
U VAZDUHU · urban flash

Nakon avgustovskih predloga odličnih destinacija i aktivnosti za vikend sa prijateljima i izbora najboljih biciklističkih staza, jasno vam je da smo zajedno sa prijateljima iz Amstela osmislili kako da vam ove letnje dane učinimo još zanimljivijim.

Možda 1. septembar ove godine, za vas nema posebno značenje ali sigurno je da ovo doba godine uvek budi istu asocijaciju, sećanje na dane kada smo bili mlađi. Nije bitno koliko je prošlo od tada, kao ni to pre koliko godina smo napustili školske klupe. Nema veze ni da li danas imamo 25 ili 55 godina. Sećanja ostaju, a uz njih sledi i pitanje – gde su sada svi oni sa kojima smo odrastali?

Druženje sa prijateljima iz osnovne ili srednje škole
Zašto čekati da prođe 5, 10 ili 20 godina od male ili velike mature, kada svaki dan može da bude super povod da se slavi dobra uspomena, prijateljstvo i mladost. Dopustite da vas stari ortaci podsete na to kakvi ste bili nekada. Prisetite se priče kako vas je razredni grdio zbog nestašluka, „osvežite“ trenutak kada je vaš tim pobedio na školskoj utakmici ili vratite osećaj kada vam je prva simpatija rekla „da“ na vaše smušeno: „Hoćeš u bioskop možda?“.

Zato, predlažemo da napravite zajedničku grupu na mesindžeru, kontaktirate sve one koje niste videli godinama, organizujete druženje i uz po neki Amstel se prisetite starih avantura.

Druženje sa prijateljima koje odavno nismo sreli
Sa njima su žurke uvek bile najbolje, a svaka zajednička uspomena ima posebnu vrednost. Za vas su oni i dalje prijatelji, ali se sada nažalost viđate mnogo ređe. Iako imate malo slobodnog vremena, organizujte nekoliko sati za sebe i svoje stare drugare. Pozovite ih, jer bez obzira ko će prvi okrenuti broj, dok god vas povezuje osmeh na ono prvo „halo“, znajte da je to pravo prijateljstvo.

Ponovo uspostavite vezu sa onima čiji ste kontakt davno izgubili
To može biti vaš prvi cimer ili cimerka, komšinica koja se preselila, drugarica iz čitaonice ili možda ortak koji živi u inostranstvu. Zapravo, svi oni koji su u vašim životima imali u jednom trenutku važnu ulogu, a sada su u posebnom folderu, onom koji se zove „izgubljeni kontakti“!

Život čine male, ali vredne uspomene. Sigurno je da su baš ti ljudi bili oni od kojih ste nešto naučili, koje ste voleli, ali koji su samo zbog fizičke udaljenosti završili u toj nemiloj kategoriji. Ne dozvolite da vas kilometri dele jer će vam verovatno samo jedan poziv preko Vibera ili Skajpa biti dovoljan da ponovo obnovite kontakt. Zato, šta čekate? Pivo se hladi, internet konekcija je dobra, imate sve što vam je potrebno za rekapitulaciju starih uspomena.

Dakle, da sumiramo
Svaki NEW AGE nosi sa sobom mnogo dobrih OLD SCHOOL uspomena i sećanja. Baš kao što kažu naši prijatelji iz Amstela – mnoge vrednosti se menjaju, dolaze i prolaze, ali pravo prijateljstvo je uvek na ceni.

Zato, uživajte u svakom 1. septembru i svim uspomenama koje nam ovaj datum donosi.

page_cover Njima je baš dosadno na poslu pagecover Mladolike mame koje možete pobrkati sa njihovim ćerkama naočari Tens: Naočari za sunce sa filterom Rare-And-Awesome-Snapshots-Of-Music-Legends-And-Their-Pets_cover Muzičke legende i njihovi ljubimci · · · ·