breakfast-at-tiffanys-wedding-14_cover
PULS GRADA · moda

Postoje mnoge verzije male crne haljine, ali je svakako najpoznatija ona koju je Audrey Hepburn nosila u prvoj sceni legendarnog filma „Breakfast At Tiffany’s“. U toj sceni Audrey posmatra nakit u Tiffany & Co juvelirnici, obučena u kreaciju Hubert de Givenchyija, sa prepoznatljivim velikim naočarima za sunce i kroasanom u ruci. Mada se ovakva haljina na prvi pogled čini neprikladnom za svadbe, modna dizajnerka Reem Acra je mislila drugačije i napravila je kolekciju venčanica i svečanih haljina inspirisanih ovim filmskim klasikom.

Interesantno je da je famozna scena iz filma naterala ovu modnu kreatorku iz Libana da poseti poznatu juvelirnicu prvi put kada je kročila u Njujork pre tačno 20 godina.

Njenu glamuroznu kolekciju venčanica i svečanih haljina za svadbe možete pogledati u našoj galeriji. Ako vas zanima da saznate više informacija o Reem Acrai, posetite njen zvaničan veb-sajt, Facebook i Instagram nalog.

izvor: Harper's BazaarOtvori galeriju
artfully-awear-art-inspired-clothing-4_cover Odeća inspirisana umetničkim delima coverSFW Serbia Fashion Week – Najveći festival mode Fashion week_cover 7. Serbia Fashion Week u Novom Sadu 24069321190_766aca1eda_k_cover1 7 muških satova koji će uvek biti u trendu · · · · ·