Bundeva čorba
U VAZDUHU · grad

U originalnom ambijentu i atmosferi napuljske trattorie u srcu Beograda, već tradicionalno se 31. oktobra Halloween proslavlja neobičnim menijem u kome glavnu i počasnu ulogu naravno ima bundeva.

Menu di Halloween osmišljen je tako da vas zavodljivo povede kroz autentične specijalitete u kojima je upravo bundeva onaj magični, ključni sastojak. Od moćne Crema di Zucca (potaž od bundeve), preko rižota od bundeve sa prirodno dimljenim sirom ili domaćih njoka od bundeve sa Grana Padanom, stiže se i do glavnog jela zapečenog u peći na drva: Il Sarchapione di Atrani sa junećim mesom, bundevom i sirom.

Za kraj je obavezan sjajan kolač od bundeve i pomorandže, a za svaku preporuku restoran Campania kao inspirativan izbor za Noć veštica. Benvenuti…!


image1 Gradski kutak: Beograd na zanimljiv način 40533155_536759283448589_3607421092941004800_n Novosadski Oktoberfest: Festival piva i dobre muzike Zombie Walk Zombi šetnja u Beogradu kaktus naslovna #KAKTUS2018: Festival integrisanih komunikacija · ·