Hana Ubović i Saša Zdjelar
U VAZDUHU · promo

Dečja književnica Slavka Petković Grujičić i fudbaler Partizana Saša Zdjelar, kao članovi žirija, dodelili su nagrade deci učesnicima i pobednicima na konkursu „Fudbal je ljubav“ koji je organizovao McDonald’s.

Naime, McDonаld’s je globalni sponzor FIFA takmičenja, a ove godine je to Svetsko prvenstvo u fudbalu u Moskvi. Pored toga, McDonald’s ove godine slavi 30 godina poslovanja u Srbiji, te su to bili dobri i dovoljni razlozi da raspišu literarni konkurs za decu uzrasta od 6 do 10 godina, gde je trebalo da deca u sastavima do 200 reči opišu zašto vole fudbal. U žiriju je, pored Slavke i Saše, bio i glumac Boki Perić koji zbog poslovnih obaveza nije mogao da prisustvuje dodeli nagrada.

Pobednica je Hana Ubović, desetogodišnja devojčica iz Zemuna, koja je dobila glavnu nagradu –  učešće u Player Escort programu, što znači da će sa tatom putovati u Moskvu na Svetsko prvenstvo u fudbalu, i izaći u pratnji jednog igrača na teren na utakmici Srbija-Brazil. Pored toga, Hana će u Moskvi imati razne treninge veština i družiti se sa decom iz celog sveta. I Hana i tata navijaće za „Orlove“ u utakmici protiv Brazila.

Pored glavne nagrade, McDonald’s je dodelio još četiri nagrade i to: Fudbalske lopte su dobili Boris Sarić (9) i Vuk Pavićević (10), porodični ručak u McDonald’s restoranu je dobio Damjan Komadinić (7), a proslavu rođendana u McDonald’s restoranu je dobio Aleksa Filipović (10).

Nezaboravni ukusi Srbije Coca-Cola Srbija: Nezaboravni ukusi Srbije Milka Milka se pridružuje kakao farmerima Goran Kovačević Još dve McObrok srećke vas vode na Mundijal Ana Ljubinković Ana Ljubinković kreira malu crnu haljinu samo za vas · · · ·