BeFunky-collage
PULS GRADA · aktuelno

Haos Animatori pozivaju svu decu i one koji se tako osećaju, da dođu na najveću humanitarnu animatorsku rođendansku žurku u gradu, u sredu, 12. juna sa početkom u 12 časova, kod Kamenog grada na Adi Ciganliji.

Haos Animatore ste sigurno već upoznali na raznim festivalima ili rođendanima, a u sredu će proslaviti  10. rođendan. Na rođendanskoj žurci će biti organizovane masovne dečije igre, kabare show, vatreni i LED spektakl, predstaviće se roboti i džinovi od ogledala.

Ulaz je slobodan, a posetioci su pozvani da donesu poklone, knjige, igračke ili stare stvari, simbolično kao ulaznicu, koji će biti podeljeni deci iz Svratišta u Beogradu, kojima je potrebna sva naša podrška i pomoć.

Svratište za decu je usluga namenjena deci uzrasta od 5 do 15 godina koja žive ili rade na ulici. Deca u Svratište dolaze svakodnevno, tamo ih očekuje stručni tim koji im pruža psihosocijalnu podršku, uz mogućnost da održavaju ličnu higijenu, imaju redovne obroke i pre svega borave u sigurnom okruženju. Svratište u Beogradu postoji na dve lokacije, na opštinama Zvezdara i Novi Beograd.

BeFunky-collage IKEA Art Event 2019: Ograničena kolekcija umetničkih dela kojima nije mesto na zidu M.Škembri, V.Petrone,R. Bađo, R.Strano, D.Đurić,Đ.Markeđani, A.Stojanović Banca Intesa i DDOR osiguranje spektakularno najavili peti Italijanski fudbalski kamp za decu PHOTO-2019-06-06-13-42-562 SC Stadion ispratio Umetničku fudbalsku reprezentaciju Srbije na SP u Moskvi BeFunky-collage Program „Muzika nade“ pokreće crowdfunding kampanju · · · · ·