lamparas-harry-potter-1536137362
PULS GRADA · shopping

Hari Poter je mnogima omiljeni junak iz literature i filma. Dečak u izmišljenom svetu magije, Hari je oko sebe okupio veselu družinu u borbi protiv svih zloća na svetu. Bilo da ste pomno čitali nastavke ove uzbudljive sage ili doživeli filmsku bajku, verujemo da su vam dani provedeni u mašti bili obojeni bezbrižnošću i radošću.

Sve kolekcionare predmeta i stranica inspirisanih Hari Poterom obradovala je vest da su se u prodaji pojavile lampe sa glavnim likovima romana. Da se podsetimo, u pitanju su: Hari, Hermiona, Hagrid i Ron, izmišljeni stanovnici Hogvortsa. Lampe emituju prigušeno svetlo, koje stvara ušuškanu atmosferu za čitanje pred spavanje. Možete izabrati onu koju krasi figurica vašeg omiljenog junaka i vratiti se u detinjstvo. U našoj mini galeriji, pogledajte kako izgledaju ove preslatke lampe, a ukoliko vam se dopadnu, možete ih poručiti putem sajta Firebox, za 11 eura. Uživajte u čaroliji i prohladnim danima koji nam predstoje.

Hermiona GrejndžerOtvori galeriju

thumbnail (3) City letnja preporuka #79: Keramika Galerije 1250 page-cover City letnja preporuka #88: Meadow Graphic planeri Set-Hipster--(20) City letnja preporuka #44: Ena Space suveniri sa tradicionalnim motivima PWCO 900ml City letnja preporuka #73: Perwoll – učinite svoju odeću ponovo lepom · · · ·