pagecover
U VAZDUHU · pop trash

Noć veštica je očigledno bliže nego što biste verovali. Naravno, ovo može zvučati besmisleno ukoliko nikada do sada niste praznovali ovaj praznik, ali ima onih koji ga toliko vole, da ne mogu da dočekaju da osvane i ove godine. Na primer, Harrison Ford, a što je najsmješnije, i mi jedva čekamo da se on maskira i da slavi ovaj praznik!

Svake godine za famozni Halloween ovaj slavni glumac pripremi legendaran kostim, a što je najbolje od svega, vjerujemo da je počeo tako što je poželeo da svojoj deci pravi društvo, jer ne treba zaboraviti- ovo je pre svega praznik u kojem deca najviše uživaju! Svakog 31. oktobra se Harrison maskira u nešto veoma zanimljivo, a da biste nas razumeli bolje, pogledajte fotografije koje se nalaze u našoj galeriji.

Jednom je bio pijana opatica, jednom velika mahuna graška, ali nećemo vam prepričavati ono što bi najbolje bilo da vidite. Verujte da će vam stari šmeker Harrison Ford, em dati volje i želje da se i sami maskirate, em pokazati da biti dobar otac često znači da radite stvari koje od vas niko ne bi očekivao, ali deca su to- važno je da uživate u svim porodičnim aktivnostima, pa čak i ovakvim!

Harrison Ford obožava Noć vešticaOtvori galeriju
Erektivna disfunkcija Južnije od duše…: Motiv erektivnih disfunkcija u domaćoj pop/rock/folk muzici c_scale,fl_progressive,q_80,w_800cover 7 najbizarnijih teorija zavere o muzičkim zvezdama Retroseksualci Metroseksualci, retroseksualci, demiseksualci, panseksualci… u ovdašnjem popu, roku i folku coverzavisnost 5 poznatih ličnosti koje su pobedile svoju zavisnost · · ·