Harry Potter i Hogvort hotel
PULS GRADA · destinacija

Kao da i do sada nismo imali dovoljno razloga da posetimo London, a od nedavno je tu i hotelski smeštaj inspirisan pričom o Harryju Potteru. Sobe se nalaze u poznatoj zgradi takozvanoj The Georgian House, staroj preko 160 godina. O autentičnosti prostora i vernom kopiranju uzora zaista ne treba ni govoriti, sve je baš onako kako bi fanovi ove savremene bajke o magiji i čarobnjaštvu napravili, da prave sebi dom.

Ipak, da budete na 24 sata Harry Potter neće vas malo koštati, ako ste spremni da budete gost u hotelu, ali bez organizovanog obilaska, cena je 337 dolara, dok u slučaju da ste nešto stariji pa iznajmljujete čarobnjakove odaje za dvoje, sa doručkom i obilaskom cena dostiže gotovo 600 dolara.

Hotel sadrži dve sobe u kojima je nameštaj i sve što se u njima nalazi obeleženo znakom HP, dok druge sobe u ovom hotelu sa 4 zvezdice nude nešto manje magije, a više prepoznatljivog viktorijanskog stila. Oni koji su pokušali kažu da sajt zbog preopterećenja već stvara probleme prilikom rezervacija, stoga se pripremite na dugo čekanje u redu za magiju.

Harry Potter - novi hotel za stare fanoveOtvori galeriju
Automatski nacrt Šta Pariz i Njujork imaju zajedničko ? Litice Moher u dodiru sa morem Cliffs of Moher: Gde litice ljube more Seksi komšiluk 10 „najseksi“ kvartova na svetu Obilazak sveta na četiri točka Gunther Holtorf – čovek koji je automobilom putovao 23 godina · · · · ·