Soba za čarobnjaka
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Nikada nije kasno ili previše rano da postanete ljubitelj priča o Harryju Potteru!

Kako bismo vam pokazali da je uvek pravo vreme da zavolite priče o čarobnjacima, pokazaćemo vam kako je porodica Nicole uredila sobu za svoje četvrto dete, ono za koje veruju da će biti pravi mali nastavljač poznatog junaka iz još poznatije knjige, ali i filmova…

Za svoju decu roditelji uvek žele ono najbolje, a Tiffany i njen suprug želeli bi da njihov najmlađi sin bude neko kao što je Harry Potter. Još pre nego što se rodio, oni su odlučili da njegovu sobu urede tako da ona izgleda besprekorno, ali sasvim na temu malog čarobnjaka, koji će kako bude odrastao najpre poželeti da pročita knjige i pogleda filmove o Harryju, a da potom možda i sam krene bezgraničnim putevima mašte.

Tiffani kaže da je za svoju decu već odredila upoznavanje sa ekranizacijama slavnih romana Dž. K. Rowling. Ona žali što je rasla u vreme kada ove knjige još uvek nisu bile napisane i objavljene te nije mogla i sama da se sa njima upoznaje u ono vreme i u onom uzrastu koji je pravi magnet za priče o školi čarobnjaka. Zato je rešila da dečja soba za njeno četvrto dete bude kutak u kojem će ona i njeno troje starije dece uživati u svakom detalju koji se može pronaći u poznatim romanima o Harryjevim avanturama.

Neke predmete su nabavili preko Etsyja i Amazona, kako bi od sobe za decu napravili pravu malu čarobnjačku riznicu. Pogledajte kutak u kojem će se Tiffanyna deca igrati i možda i sami dobijete ideju kako da preuredite sobu za vaše dete.

Sve je spremno za dolazak četvrtog deteta, budućeg čarobnjakaOtvori galeriju
Ikea vrt Ikea: Proizvodi za vaš mali vrt Staklena kuća Staklena kuća u obliku cevi oko starog drveta Foto: Goran Basarić, sa izložbe fotografija Pogled sa prozora, Galerija KCB Urbanistička utopija Novog Beograda (foto-galerija) 06 Art printovi: Kako osvežiti životni prostor, a da ne razbijete kasicu prasicu · · · · ·