Saba Limas
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

U Haus-u možete naći kućni nameštaj visoke stilizacije i modernog dizajna. Sasvim novo i drugačije iskustvo u svetu nameštaja, jedinstveni i upečatljivi komadi koji oplemenjuju svaki prostor i unose pozitivnu energiju ali i novinu, to je utisak koji se stiče pri poseti njihovog prodajnog objekta. Oni stavljaju akcenat na jednostavnosti ali i na prestiž u smislu estetike, i smatraju da vreme provedeno u kući koja ima vizuelno i egronomski savršen ambijent daje dobrim delom i takav kvalitet života.

Zastupaju italijanske, danske, i francuske kuće za koje rade poznata imena iz sveta dizajna i arhitekture, i opredeljuju se za nameštaj koji odoleva trendovima i vremenu i čija će forma uvek biti atraktivna. Njima su bitni kvalitet, funkcionalnost i prepoznatljivost, a komadi nameštaja koji dolaze iz njihove radionice mnogo su više od samo korisnih stvari. Svojim dizajnom i originalnošću čine da vaš enterijer bude vizuelno prepoznatljiv i atraktivan.

Haus pomaže kupcu i u kreiranju ideje i upotrebom najkvalitetnijih materijala i ručno rađenih detalja unose luksuz u prostor. U prodavnici možete naći nameštaj za dnevne sobe, trepezarije, spavaće sobe, zatim, tu su rasveta, zavese i zastori.

Pavle Stamenović i Dušan Stojanović MILD Home konkurs za arhitektonsko-urbanističko rešenje Eko-naselja Aarhus stanovanje Arhus: Planiranje za budućnost Atelje Prozor Prozor u sasvim novi svet Laguna Beach 10 najlepših kuća na plaži · · ·