kofercover
PULS GRADA · shopping

Složićete se da je dizajn prosečnog kofera prilično dosadan. Većina njih izgleda gotovo identično i ponekad kada putujemo potrebno je da konstantno obraćamo pažnju na njih tokom čekanja na stanicama, aerodromima i hotelima, kako ga igrom slučaja ne bi izgubili zbog njihove sličnosti ili identičnosti sa koferima drugih putnika.

Kao rešenje ovog problema, ljudi su počeli da stavljaju pločice sa svojim imenom na kofere, a mnogi vežu i male trake jarkih boja kako bi ga jasno diferencirali od tuđih. Nova ideja britanske kompanije Firebox je svakako manje elegentna od ovih, ali moramo priznati da je najefektnija.

Oni su kreatori nove navlaka za kofer, prikladnog imena Head Case, koja prikazuje džinovsku sliku vaše glave, tako da sada ne postoji aspolutno nikakva šansa da neko greškom pokupi vaš prtljag.

Kupcima je omogućeno da personalizuju navlaku tako što će izabrati sliku koju žele da krasi njihov kofer. To može biti vaš klasičan portret, ali i slika deteta, žene ili neke poznate ličnosti. Možete se fotkati neposredno pred putovanje i pokazati svoj entuzijazam za odmor, ali i napraviti besnu grimasu, kao momak u promo video klipu ispod.

Vaša slika će biti odštampana na materijal od poliestera i spendeksa koji će gotovo celom površinom obavijati kofer. Za sada su u ponudi tri veličine navlake, a njihova cena su 20, 25 i 30 funti. Ako vam se sviđa ova ideja personalizacije kofera, Head Case navlake kompanije Firebox možete pazariti OVDE.


page_cover_letnjekrpice City letnja preporuka #18: Morske krpice domaćih brendova pageadidas City letnja preporuka #15: Nove adidas patike za moderne nomade page_cover_cocojewl City letnja preporuka #3: Coco jewl – eksplozija boja za savršen letnji stajling Home Made Company - Macarons Luksuzna poklon kutija za Home Made Macarons: Life is a carousel! ·