Hedonist sandwich-cover1
PULS GRADA · gastro

Pod nazivom Hedonist stiže novi brend tost sendviča koji u praksi treba da materijalizuje svoj naziv, tj. da svima koji žele brz i ukusan doručak ili obrok „s nogu“ pruži adekvatno uživanje. Tome će na prvom mestu doprineti kvalitetni sastojci, jer se za Hedonist sendviče koriste izdašni tost hlebovi kao i suhomesnati proizvodi i sirevi najboljih brendova. Namazi, povrće i dodatni sastojci trebalo bi da svakom ukusu daju jedinstven „šmek“ i po tome Hedonist želi da bude prepoznat.

Hedonist ponudu trenutno čini osam ukusa sendviča koncipiranih tako da zadovolje zahteve različitih konzumenata – od onih koji žele „nešto konkretno“, preko onih koji preferiraju laganije ukuse, pa do klijenata koji imaju specifičan način ishrane.

Nazivi ukusa jednostavno objašnjavaju suštinu svakog Hedonist tosta: Šunka & Kačkavalj, Pršuta & Trapist, Ćureća prsa & Badem, Amélie Poulain, Tuna (posni), Italiano, Kikiriki & Pančeta i Go Vegan (veganski).

Proizvođač je Home Made Company čiji je cilj da koncept po kojem su najbolje poznati, a to je ponuda vrhunskih kolača i torti u velikom broju kafića, kroz brend Hedonist bude proširen i na slane zalogaje.
Hedonist sendviči – uskoro u vašem omiljenom kafiću!

Coffee Dream Coffee Dream noviteti: Nova ponuda i nov lokal pagepicacover 42nd street: Parče njujorškog gastro šmeka na beogradskom asfaltu cover 10 najčudnijih voćki na svetu 12 Crofnas: Sve krofne sveta u Beogradu ·