Dusan Kovacevic EXIT i Dragana Savic HEINEKEN Srbija
U VAZDUHU · promo

U okviru svečanog otvaranja događaja „Beer Planet“ u organizaciji kompanije HEINEKEN, poslovna saradnja najavljena je za period do kraja 2018. godine, te je ovim Heineken® postalo zvanično pivo EXIT festivala!

Dušan Kovačević, direktor EXIT festivala, ovom prilikom izjavio je: “Na Exitu smo do sada imali nebrojene velike svetske zvezde. Drago nam je da smo ove godine nasu pivsku zvezdu našli u jednoj porodičnoj kompaniji koja je, pored cilja da pravi najbolje pivo na svetu, uvek bila izuzetno društveno odgovorna. Upravo smo se na tim frekvencijama i prepoznali sa kompanijom HEINEKEN i na tom polju ćemo realizovati značajne projekte zajedno“.

“Naša kompanija i, najbolji i najposećeniji evropski muzički festival su se udružili  – HEINEKEN i EXIT će sarađivati u naredne tri godine. Drago nam je da sarađujemo sa najboljima jer je Exit višestruki dobitnik nagrada za najbolji evropski i svetski festival. Ne krijemo zadovoljstvo i ponos zbog ove saradnje, jer najbolji idu uz najbolje”, rekla je Dragana Savić, direktorka marketinga kompanije HEINEKEN.

Academic to Business Nagradni konkurs „Academic To Business“ za studente i preduzetnike iz Beograda otvoren do 8. maja Zemun park Najbolji aprilski šoping je u Zemun parku Foody Club Dostava hrane na kućnu adresu: Foody Club Za i Protiv Walk Tall Walk Tall: Bioten pokrenuo kampanju i nagradni konkurs sa ciljem osnaživanje žena ·