Heineken
U VAZDUHU · promo

Još tri dana traje nagradni konkurs „Match your half ticket and go to the game“

Još malo vremena je ostalo za učestvovanje u Heinekenovom nagradnom konkursu „Match your half ticket and go to the game“, koji će najkreativnije ljubitelje fudbala i kvalitetnog piva odvesti u nesvakidašnju avanturu – na polufinalnu utakmicu UEFA Lige šampiona.

Heineken, vodeći svetski premium brend, koji je već devetu godinu za redom jedan od glavnih pokrovitelja najjačeg evropskog fudbalskog takmičenja, pružiće priliku da četvoro najmaštovitijih već krajem aprila uživo prate jednu od polufinalnih utakmica, uz svoje omiljeno pivo, Heineken.

Sve što treba da urade je da kupe Heineken u odabranim marketima i kafićima širom Srbije, uz koji će dobiti Match your half ticket greb karticu. Jedinstven kod svake greb kartice učesniku konkursa omogućava unošenje najoriginalnijeg odgovora na pitanje: „Imate jednu polovinu karte za polufinale, šta ste spremni da učinite za drugu polovinu?“, koje se nalazi na sajtu http://www.heineken.rs/.

Potraga za drugom polovinom karte trajaće do 10. aprila 2014. godine, a poznati sportski komentator Miloš Šaranović će zajedno sa Heineken timom odabrati najkreativnije odgovore.

Više informacija o konkursu potražite na www.heineken.rs, pustite mašti na volju i ne zaboravite – Enjoy Heineken Responsibly!

Heineken Heineken potraga za drugom polovinom karte za polufinale UEFA Lige šampiona Heineken Heineken vas vodi na polufinale UEFA Lige šampiona Luštica Bay Luštica Bej – grad na crnogorskom primorju okružen netaknutom prirodom SladoleDan SladoleDan – 10.000 besplatnih sladoleda za naše sugrađane