Najbolji selfie na Instagramu
fotografija

Helene Mehldahl je norveška umetnica koja je u svetu postala popularna zahvaljujući selfijima koje je objavljivala na Instagramu. Nakon intervjua za poznati Cosmopolitan, u kojem je objasnila da za crtanje po staklu koristi akrilne boje, svi koji su sebe smatrali kreativnim mogu da idu pravac u ćošak.

Njen Instagram je postao mesto okupljanja ljudi koji su do sada tragali za kreativnim izrazom bliskim, recimo, Alisi u zemlji čuda, a Mehldahlova im je to i omogućila. Otkrila je da je sve počelo tako što je cimerki na ogledalu u kupatilu ostavljala poruke i to Chanelovim karminom, a potom je pomislila da bi poruke izgledale još bolje kada bi im dodala neku nijansu plave zelene ili žute. Tako je započelo carstvo selfija Helene Mehldahl, koje je poredeći je sa drugim autorkama daleko ispred po svemu što bi se ocenjivalo u ovoj kategoriji. Za bekstvo iz realnosti Heleni su za sada dovoljni samo jedno ogledalo i malo mašte, uz naravno obavezne boje, da sivilo realnosti što bolje oboji!

Najbolji selfie na Instagramu - Helena MehldahlOtvori galeriju
Margarita Kareva Kad ruska bajka postane stvarnost Ruševine Prvi svetski rat u koloru Amy Harris National Geographic konkurs: Neverovatne fotografije sa putovanja Vivian Maier: Dadilja sa tajnim životom fotografa Vivian Maier: Dadilja sa tajnim životom fotografa · · · ·