Pirelli kalendar - jul 2014.
PULS GRADA · moda

Umesto provokativnih slika najvećih lepotica trenutno, čuveni Pirelli kalendar će u izdanju za 2014. sadržati fotografije Helmuta Newtona iz 1986.

Sledeće godine, kompanija za proizvodnju guma Pirelli slavi pedeset godina od kada je započela sa izdavanjem kalendara koji su u međuvremenu postali stvar prestiža za fotografe i manekenke koji učestvuju u njihovoj izradi.

U prethodnim izdanjima nalazio se rad fotografa kao što su Terry Richardson, Mario Sorrenti i Nick Knight, a za jubilarno izdanje kompanija Pirelli odlučila je da iskoristi slike iz prošlosti. Čuveni nemački fotograf Helmut Newton je započeo snimanje za Pirelli kalendar 1986, ali je zbog ličnih problema morao da odustane od tog posla. Sada je kompanija odlučila da objavi njegove radove u kalendaru za 2014.

Crno bele fotografije snimljene su 1986. u Monte Karlu i regiji Kjanti u Italiji, a neke od njih možete da vidite u našoj galeriji.

Pirelli kalendar - januar 2014.Otvori galeriju
Roze kratki kaput Zara Roze kaput protiv tmurne jeseni David Bowie Louis Vuitton David Bowie u reklami za Louis Vuitton Chuck Taylor All Star Climber - 9.990 din (2) (1) Converse – brend sa stavom Damien Hirst & Alexander McQueen Damien Hirst i Alexander McQueen potpisuju luksuzne šalove ·