JAZAK Ca Mg pecati-2
PULS GRADA · zdravlje

Svakodnevno u medijima ili na internetu potražujemo informacije ili prečice do zdravijeg tela ili vedrijeg duha. Rezultati brojnih istraživanja pokazuju da su dijete, plastične operacije, kao i medikamenti ključne reči koje je nalaze na vrhu liste pretraživanja.

Međutim, često zaboravljamo da se rešenje većine problema, od nervoze i mrzovolje, preko migrena pa sve do slabosti srca, upravo mogu rešiti nečim što na sreću u ovim delovima sveta ipak imamo dostupno – a to je voda.

Dobra prevencija i odgovorna briga o zdravlju se kriju u redovnoj i pravilnoj hidrataciji organizma i dovoljnom unosu minerala, prvenstveno, kalcijuma i magnezijuma.

Kod unosa, važno je voditi računa o odnosu kalcijuma i magnezijuma, a jedini pogodan odnos za apsorbovanje ovih minerala je dva prema jedan. Omogućite svom telu da unese optimalni nivo minerala.

Mivela Mg Mivela: Nova voda bez mehurića! burnout 5 saveta profesionalnih trenera protiv iscrpljenosti LIFE SMOOTHIE beauty mokap final Smoothie Beauty: Vaša dnevna doza voća i lepote people-2592247_960_720 5 pravila zdravog života koja više ne važe · ·