Hiro shoes
PULS GRADA · shopping

Muškarac koji je odabrao HIRO, nosi kvalitetnu i udobnu obuću, neguje svoju individualnost i svom izgledu dodaje notu luksuza. HIRO je namenjen elegantnim muškarcima i onima koji su večito mladi duhom.

U pitanju je domaći brend čija se fabrika za proizvodnju nalazi na jugu Srbije, u oblasti sa dugogodišnjom tradicijom proizvodnje obuće. A do kraja marta, svi modeli su na popustu od neverovatnih 50%.

Ono po čemu se brend HIRO izdvaja na domaćem tržištu je izrada obuće od najkvalitetnijih i najfinijih materijala, originalni dizajn, jedinstvena kombinacija boja, tekstura i dezena i posebna pažnja koja je posvećena detaljima.

Cipele i patike se prave od teleće napa i velur kože sa odgovarajućim kožnim đonom ili đonom od prirodnog kaučuka. Ovakva obuća namenjena je osobama sa stilom. Zbog toga, svojim kupcima nudimo i ekskluzivnu mogućnost da našoj obući daju lični pečat i samostalno izaberu kombinaciju koja će im najviše odgovarati.

Otvori galeriju

Ko nosi HIRO?

Osim klasičnih modela i cipela za svaki dan, Hiro obuću biraju oni koji žele da ostave utisak luksuza i opuštenosti, elegantnog i modernog, poslovnog i sportskog izgleda. Modno osvešćen muškarac, savremeni dendi, koji voli da eksperimentiše i kome stil predstavlja važan aspekat života svakako će iskoristiti priliku kao i martovski popust da sebi pribavi još jedan par HIRO cipela!

Samsung Galaxy A8(2018) predstavljen na trzistu Srbije Elegantni Samsung Galaxy A8(2018) od danas u prodaji 24665_Reebok_FW17_Crafted_by_Fitness_KV_M_Vcover Reebok Crafted by Fitness: Oprema za neuporedivu udobnost i pokretljivost baner za akciju muzikecover Mascom: Praznična iznenađenja najbolje muzičke prodavnice u gradu science-gifts-cover 7 idealnih poklona za ljubitelje nauke · · ·