Hiro Shoes
PULS GRADA · shopping

Hiro je premijum brend muške i ženske obuće, osnovan u Srbiji 2017. godine. Ono po čemu se brend HIRO izdvaja na domaćem tržištu je izrada obuće od najkvalitetnijih i najfinijih materijala, originalni dizajn, jedinstvena kombinacija boja, tekstura i dezena i posebna pažnja koju posvećuju detaljima.

Ovakva obuća namenjena je osobama sa stilom. Zbog toga, svojim kupcima Hiro brend nudi i ekskluzivnu mogućnost da obući daju lični pečat i samostalno izaberu kombinaciju koja će im najviše odgovarati. Kada dama odabere HIRO brend, ona nosi kvalitetnu i udobnu obuću, neguje svoju individualnost i svom izgledu dodaje notu luksuza. HIRO je namenjen elegantnim ženama kao i onim damama koje su večito mlade duhom, i sa radošću su to spremne da pokažu svojim odabirom obuće.

Hiro Shoes - ženska kolekcija obućeOtvori galeriju
Ronaldo American Tourister Soundbox Spinner: Na FIFA svetsko prvenstvo sa Ronaldovim omiljenim koferom Levi's 501 LEVI’S 501- Slavi rođendan a poklanja Škrabac Škrabac – 3 cegera po super ceni Miley Cyrus Converse x Miley Cyrus: Kolekcija namenjena BAŠ svima ·