Cipele u trendu 2016.
PULS GRADA · moda

Sezona pred nama sva je u znaku dva pojma – ekstravagancija i udobnost. Iako vam verovatno zvuči kao da se ove dve stvari nikako ne mogu povezati, a još manje biti zaštitni znak obuće koju ćemo nositi tokom proleća i leta 2016. pokazaćemo vam koliko grešite. Dobra vest glasi da će se vaše noge, a naročito stopala odmoriti od visokih potpetica, kao i da će se patike ponovo vratiti u modu.

Sportska obuća je i do sada pokušavala da se uvuče u skrivene kutke visoke mode, šika i prefinjenog stila, međutim, mogla je da prođe samo kao trenutak modne ludosti koja će proći. Ove sezone patike će biti mnogo više od toga, ali i druga udobna i anatomski prijatna obuća.

Od platformi i ravnih sandala do niskih potpetica sve će to biti i moderno i poželjno, a jedino će u problemu biti one dame koje vole da nose jednobojnu obuću koja je vizuelno veoma svedena. Njima predlažemo da za leto 2016. pronađu makar jedan par sandala raznobojnih kaišića, jer će takva obuća biti više nego trendi. Svi ostali koji se raduju šarenilu i ekstravaganciji, neka najpre isprobaju čarape u boji i sandale otvorenih prstiju!

GucciOtvori galeriju
Legendarna filmska garderoba Nezaboravni „trendi“ momenti na filmu REIN REIN: Kabanice za drugačiji stil cover Style File: Cate Blanchett Modna astrologija Modna astrologija: Haljine koje odgovaraju vašem horoskopskom znaku ·