Obuća za leto
U VAZDUHU · trend

Leto samo što nije stiglo, te je potraga za idealnim parom obuće u jeku! Treba odabrati model koji će biti udoban za duge šetnje pored reke, ali i dovoljno šik za letnje žurke na otvorenom. Dobra vest je da su ovogodišnji hit modeli prava kombinacija udobnosti i stila, te je na vama da odaberete onaj koji vam najlepše pristaje i koji se najbolje slaže uz vaš modni ukus.

Bitna napomena je da je većina novih modela zapravo reciklaža kultnih kakvi su se nosili tokom 80-ih. Retro nota, jake boje, niska štikla uz primesu noviteta u vidu PVC materijala, čine ovu ponudu vrlo privlačnom za poklonike različitih modnih ukusa. U nastavku pogledajte naše favorite, ali i nekoliko predloga kako ove modele možete efektno stilizovati u svakodnevnoj varijanti.

Papuče

Od onih sa slaganom petom otvorenih prstiju, do špicastih niske pete, papuče se ovog leta pojavljuju u raznim modelima, bojama, pa čak i materijalima. Satenske, od velura ili kože, sjajno će se kombinovati uz džins i lagane, lepršave haljine.

Sandale sa kaiščićima

Ovog leta, sandale sa kaiščićima doživljavaju svoj veliki povratak. Iako neočekivano, ovaj trend preplavio je svetske metropole, a model koji dominira svakako je onaj ravni, kožni u crnoj boji. Najbolje će doći do izražaja ukoliko ga kombinujete sa ležernim odelom i majicom sa printom, ili pak džinsom i prugastom majicom.

Sandale od velura jarkih boja

Srednje visoke pete, prijatnog materijala i intenzivnih letnjih tonova, ove sandale biće rado viđen gost svake modne kombinacije. Ovaj model naročito je atraktivan u kombinaciji sa kraćim suknjama i haljinama jarkih boja i zanimljivog dezena.

 PVC obuća

Trend PVC materijala koji trenutno dominira garderoberima u vidu mantila, pantalona i suknji, tokom leta seli se među obuću. Kao rezultat toga, bićemo u prilici da nosimo sandale od ovog neobičnog materijala čija transparentnost će posebno doći do izražaja na preplanuloj koži. Hrabro i atraktivno u isto vreme!

Sandale sa niskom štiklom

Iako je ovaj model bio vrlo popularan prošlog leta, zahvaljujući svom šarmu, nesumnjivo ćemo ga rado nositi i ove sezone. Glavni favorit kada je ovaj model u pitanju i dalje je bela boja, na čemu možemo da zahvalimo Viktoriji Bekam koja je među prvima ponela ovaj trend.

Džombaste patike

A ukoliko niste raspoložene za sandale, par džombastih patika dobro će doći kao osveženje, ali i kao zanimljiv kontrast vašim ženstvenim modnim izdanjima.

Torbe za leto Torbe za plažu: 8 neodoljivih modela karllagerfeld030518-0 Zavirite pre svih u novu kolekciju šminke Karla Lagerfilda colorimodaestate2018-1523511027 8 neočekivanih kombinacija boja u koje smo se zaljubile page-cover-tetovaze Futurističke tetovaže inspirisane čipovima i matičnim pločama · · · ·