collage
PULS GRADA · moda

Jesenja sezona nudi brojne mogućnosti kada je o odevanju reč, te je pravi trenutak da se poigramo neobičnim krojevima i materijalima. U tom smislu savršeno osveženje stiže u vidu pantalona koje se ove sezone javljaju u potpuno drugačijoj formi na kakvu još niste navikli.

Nakon suknja-pantalona, bermuda, i pantalona ekstremno širokih nogavica, ove sezone sve je u znaku pantalona muškog kroja. Dakle, mangupski izgled i nonšalancija u prvom planu! Svedeni, neutralni tonovi, te monohromatski modeli od džinsa, kože ili lana savršeno će upotpuniti vaša jesenja izdanja. Možete ih nositi sa mantilima i kamel kaputima, a posebno šik biće u kombinaciji sa predimenzioniranim sakoima. Atraktivan kaiš, glomazne naočare, asesoar animal printa i spremne ste za novi dan pred vama. U galeriji pogledajte kako možete stilizovati ove pantalone na najbolji način i pronađite inspiraciju za sebe.

Mangupski štih u novom ruhuOtvori galeriju
cover Obavezni asesoari za jesen 2018. UGG AW2018 UGG Collective: Novi klinci u jesenjoj kolekciji hbz-bella-hadid-0925o-splash-index-1537909301 Modni stil Bele Hadid: Najbolje od najbolje page-cover Izuzetni u svakom smislu · · ·