4516130-6201903-image-m-34_1537797906755
U VAZDUHU · svet

Hitler pokušava da se domogne vlasti u jednom gradiću u Peruu, a na tom putu ga jedino može sprečiti… Lenjin!

Hitler Alba Sančez i Lenjin Vladimir Rodrigez Valverde su kandidati za gradonačelnika u Jungaru, malom mestu na zapadu Perua.

Gospodin Alba Sančez se već nalazio na čelu ovog grada u periodu od 2011. do 2014. godine, a ovog puta je ušao u kampanju sa sloganima koji mnoge ostavljaju u šoku kao što su: „Hitler se vraća“„Ja sam dobri Hitler!“. On je, naravno, ponovo morao da naznači da se ne slaže sa politikom nacističkog diktatora, već da mu je jedino stalo da bude deo pravedne i transparentne vlasti.

Bivši gradonačelnik Jungara je izjavio da njegov otac nije bio svestan ko je Adolf Hitler kada mu je podario njegovo ime. On ga je navodno izabrao za svog sina zato što mu je zvučalo „strano“. Alba Sančez je nekoliko puta razmatrao promenu svog imena, ali je na kraju ipak odlučio da ga zadrži iz poštovanja prema svom ocu.

Albina kampanja se našla na udaru njegovog velikog suparnika Lenjina Vladimira Rodrigeza Valverdea, koji je čak tražio od izborne komisije da blokira Hitlerovu kandidaturu. Komisija nije uslišila njegove želje pa će tako 7. oktobra birači na svojim glasačkim listićima moći, između ostalog, da biraju između Hitlera i Lenjina.

Treba napomenuti da u Peruu i drugim zemljama Južne Amerike fenomen davanja kontroverznih stranih imena deci uopšte nije redak. Prošle godine je, na primer, otkriveno da se novi član mlade fudbalske reprezentacije Perua zove Osama Vinladen!


cover www.youtube.com Kako izgledaju javna kupatila širom sveta couple bathe in the red wine bath, ( a bath containing real red wine), at Hakone Kowakien Yunessun in Tokyo, Japan. Image shot 2006. Exact date unknown. Da li ste se nekada kupali u vinu? disney-bar-alcohol-parque-portada-1535992043 Diznilend u 2019. uvodi veliku novinu gum-wall-california-2[7] Zidovi puni žvakaćih guma: Bizarne turističke atrakcije u gradovima SAD · ·