pagecoveruragan
PULS GRADA · aktuelno

Građani američkih država Teksas i Luizijana su svedoci jedne od najvećih prirodnih nepogoda koja je zadesila ovaj region u modernoj istoriji. Od 25. avgusta do danas, uragan Harvi je sa sobom doneo rekordne padavine koje su potopile veliki deo teritorije Teksasa, uključujući i Hjuston, njegov najmnogoljudniji grad.

Posledice nevremena su katastrofalne. Šteta se procenjuje na 40 milijardi dolara, a za sada je izgubljeno 20 ljudskih života. Ekipe na terene su poslednjih dana uspele da evakuišu više od 13.000 ljudi koji nisu stigli da na vreme napuste grad.

Na uporednim fotografijama u našoj galeriji možete videti stepen devastacije kojem je bio izložen ovaj priobalski grad na jugu SAD. Ljudima koji su imali nesreću da žive u poplavljenim područjima naše zemlje poslednjih godina će ozbiljnost i bezizlanost situacije stanovinika Hjustona biti veoma poznata.

Hjuston pre i posle uragana HarviOtvori galeriju
Davor Štefanek Under Armour prodavnica otvorena u Beogradu Tourist Go Home Turizmofobija: Spontani otpor masovnom turizmu Bojana Ordinačev - Marella otvaranje MARELLA: Čuveni italijanski brend stigao u Beograd Heineken Heineken pokreće interaktivne radionice na fakultetima · · · · ·