coverh&m
PULS GRADA · moda

„Spring Icons Selected by The Weeknd“ je kompletna garderoba koja uključuje neizostavne artikle koje je odabrao ovaj svetski umetnik. Kampanja naglašava njegovu viziju i, prema njegovom mišljenju, neizostavne komade. Vođen je iskren razgovor koji je ukazao na izvor njegove inspiracije, tok stvaranja i važnost grada kao što je Los Anđeles za njegov rad. Kolekcija spaja korisnu i uličnu modu prilagođenih krojeva koja predstavlja šta je ove godine neizostavno od muške garderobe. „Spring Icons Selected by The Weeknd“ kolekcija biće dostupna od 2. marta u svim H&M prodavnicama koje imaju muško odeljenje.

„Dok sam birao artikle za Spring Icons Selected by The Weeknd, mislio sam na to kako se muškarci danas oblače. Reč je o pronalaženju prave mere između elegantnog i opuštenog izgleda sa naglaskom na detalje,” izjavio je Ejbel Tesfej, The Weeknd.

Balenciaga RTW Spring 2017 Prolećni trendovi kojima se radujemo covertattoo Modno mastilo: Tetovaže na odeći moda Otkačene modne kombinacije koje ćete želeti da nosite ovog proleća Nedelja mode u Londonu Sve što bi trebalo da znate o Nedelji mode u Londonu · · ·