G-EasyxHM
PULS GRADA · moda

H&M sa ponosom najavljuje ekskluzivnu saradnju pod nazivom „G-Eazy x H&M”. U pitanju je kolekcija najnovijih komada muške garderobe za novu sezonu, koju je odabrala jedna od najbolje obučenih hiphop zvezda u svetu.

Umetnik sa višestrukim platinastim izdanjima i producent G-Easy, koji izdaje svoj novi album The Beautiful & Damned, radio je sa H&M  kako bi uz svoje kreativne ideje stvorio komade za predstojeću sezonu. G-Eazy x H&M kolekcija stiže 1. marta u H&M prodavnice širom sveta. ”Moj stil je moj zaštitni znak i deo moje kreativnosti, jer se na taj način izražavam kao umetnik. Izuzetno sam ponosan na G-Easy x H&M  kolekciju i jedva čekam da je podelim sa svetom”, rekao je G-Easy.

G-Easy je sjajan, njegov stil je u ovom trenutku definicija muške odeće i bilo je veliko zadovoljstvo sarađivati sa njim. Volimo kako je kombinovao uličnu modu i krojeve i njegovu ljubav prema kariranom materijalu i živim bojama”, izjavio je Andreas Levenstam, dizajner muške odeće u H&M-u.


Tap 011 u kombiju Moda u domaćim spotovima iz devedesetih (II deo) hbz-naked-dress-index-1512425491 Najseksi haljine poznatih dama u 2017. cover Najbolji modni momenti u 2017. QUEEN-HATScover Elizabeta II: Kraljica šešira · ·