H&M venčanice
PULS GRADA · moda

One dame koje u svom iskustvu imaju takozvanu potragu za idealnom venčanicom, bilo da su je tražile za sebe ili za prijateljicu znaju da je taj put sve samo ne lak.

Što su veći napori da nađete nešto jednostavno, moderno ili klasično, ali pristupačno, to su vaše muke sve intenzivnije, jer vam se na kraju čini kao da sve prodavnice imaju jednu istu venčanicu i to baš onu koja vam se uopšte ne dopada.

H&M je modna kompanija čije ime već odavno znači mnogo toga u svetu, a od kako je najavljeno da će dame uskoro tamo moći da nabave i nekoliko različitih tipova venčanica, vašoj sreći verovatno nema kraja!

Zvuči verovatno kao bajka za decu, ali uskoro ćete pored običnih i povoljnih svakodnevnih dnevnih modnih komada biti u prilici da nabavite i konfekcijsku venčanicu. Na posletku, u savremenom svetu koji toliko polaže na spoljašnjost i vizuelno, možda bi pravo rešenje bilo upravo kupovina jednostavne venčanice koju može imati i svako drugi ko svrati do najbliže H & M prodavnice.

U samo četiri različite venčanice ova kompanija kao da je uspela da pogodi ukus svih onih žena koje su bile nezadovoljne ponudom u tipičnim radnjama za prodaju rekvizita za venčanje. Od aprila će se u svetu pojaviti baš te četiri iz nove Exclusive linije, pa bi trebalo juriti prolećna sniženja ako već planirate da do juna izgovorite i to čuveno „da“.

Nesvakidašnje H&M venčaniceOtvori galeriju
cover Style File: Gwen Stefani Kako da nosite džins Kako da nosite džins kao poznati Kupaći kostimi Kupaći kostimi za leto 2016. Burberry "London In Los Angeles" Event- Inside Beckhamovi: Porodica od stila · · · · ·