H&M Studio
PULS GRADA · moda

Glavna inspiracija za novu Studio kolekciju jesen/zima 2017 su kreativnost i energija Njujorka, mesto na kome ulični stil susreće sofisticiranost. Printovi inspirisani grafitima ležerno se uklapaju sa muškom kariranom odećom, dok se se strogi krojevi lako kombinuju sa ženstvenom figurom i proizvode snažan, ali šarmantan doživljaj kolekcije.

Studio jesen/zima 2017 pokazuje šta bi jedna moderna žena trebalo da ima u svom garderoberu: elegantnu odeću, lagane haljine, pletene džempere koji ističu figuru, delove odeće koji mogu lako da se kombinuju, upečatljive modne dodatke i rafiniranu paletu boja, sa naglaskom na tome da često uklapanje različitih materijala stvara živopisniju celinu i novi, neustrašiv stil.

“Ova kolekcija je sva u krojevima koji naglašavaju žensku figuru. Postoje ultra ženstveni detalji koje smo kombinovali sa uličnim stilom ili uticajem panka, da bi dobili jedan moćan, ali sofisticirani krajnji rezultat”, izjavila je Pernila Volfart, glavna dizajnerka i kretivna direktorka kompanije H&M.

Komadi odeće koji su vam preko potrebni
Tamno plava i teget postavljena jakna od vune, sa postavom od najlona kao kontrast, sa visokom kragnom koja može da se savije. Velika jakna, miks parke i ponča, sa kapuljačom i kosim džepovima. Jedna je u tamno plavoj boji, dok je druga od materijala na kockice sa veštačkim krznom na obodu kapuljače. Tamno plavi duži blejzer sa duplim kopčanjem, lepršavim džepovima i nedovršenim rubovima. Mini haljina bez rukava od crnog satena koja se širi, sa širokim otvorima za ruke, koja naglašava žensku figure. Mini suknja A kroja boje burgundca. Pleteni top s dugačkim rukavima, okruglim porubom sa manžetnama i s prednjim delom koji se zakopčava. Mali džepovi sa patentom na svakoj ruci. Jedna je u plavoj, a druga u beloj boji.

Osnovni materijali
Vuna, saten, žakard, šifon, keper

Detalji
Krojevi, kockice, kontrasni šavovi, print nalik grafitima, ogrlica sa visokim kopčanjem, nerubljene ivice, kombinacija materijala

Paleta boja
Crna, bela, teget, zemljani tonovi, melanž siva i poneka Klajn plava i boja burgundca

Glavni modni dodaci
Teške čizme od kože do gležnja i naglašen nakit sa velikim biserom


first-slide-(2) Odevne kombinacije zbog kojih ćete se radovati povratku na posao 13-922x500 Dior: Istražite 70 godina visoke mode duks Sleep Hoodie-Duks na naduvavanje koji postaje jastuk Miu Miu Kate Moss u modnom filmu modne kuće Miu Miu · · · ·