cover
U VAZDUHU · grad

Venčanje je jedan od najvažnijih momenata u životu. To je lična, emocionalna i značajna prilika koja zahteva ogromnu pripremu. Zato su mladenci u stalnoj potrazi za savršenim prostorom i uslugom kako bi uživali u venčanju iz svojih snova. Zbog toga što su venčanja toliko jedinstvena, naš cilj i pristup je kompletan i orijentisan ka svim detaljima kako bi vaše venčanje bilo naš zajednički maksimalan uspeh.

Poštujući budžet naših mladenaca kreirali smo pakete za proslave venčanja pristupačnije nego ikada a zadržali smo sve najbolje iz dosadašnje ponude. Prostor Belexpocentra je jedinstven u Beogradu a kvalitet naše usluge je uvek premium. Tim hotela Holiday Inn je spreman da za vas napravi kompletnu čaroliju. Pravi način da upoznate sve što nudimo kao novinu je da nas pozovete i ugovorite vašu posetu.

Dozvolite nam da vam predstavimo beogradski premium prostor za svadbene svečanosti.

Sala Belexpo je deo hotela Holiday Inn i nalazi se na Novom Beogradu.

Prednost koju pruža Belexpocentar je ekskluzivnost i fleksibilnost koju nema ni jedan banket prostor u Beogradu. U mogućnosti smo da za klijente organizujemo svadbenu svečanost do 850 gostiju, sa potpunim komforom za plesni podijum i prostorom za organizovanje građanskog venčanja u najraskošnijoj mogućoj opciji, sa baldahinima i portalom. Ono na čemu posebno insistiramo je rasveta ovog bogatog prostora koja je realizovana prema najvišim standardima, što ambijent čini posebno raskošnim i idealnim za ceremoniju venčanja, proslavu, prvi ples i dalji tok svečanosti.

Prostor je apsolutno multifunkcionalan i mladenci mogu da ga urede prema svojim željama ili uz pomoć organizatora venčanja, prema ideji koja im je najbliskija, bilo da je venčanje tradicionalno ili tematsko.

Povezanost hale sa hotelom je specijalna pogodnost. U želji da na što bolji i efikasniji način učestvujemo i olakšamo mladencima organizaciju i smeštaj njihovih gostiju, kreirali smo specijalne cene za goste mladenaca. Za vreme u kome gosti venčanja borave u hotelu i hali za njih je obezbeđen besplatni wi-fi internet.

Spremni smo za sve dogovore oko kreiranja menija, uz ideje našeg šefa i uz puno uvažavanje želja mladenaca. Posluženje je organizovano kao bife /popularni švedski sto/ i family style /posluženje od strane konobara/ i naravno zavisi samo od želje mladenaca i koncepta proslave koji su izabrali.

Da bi mladenci sve vreme svečanosti bili opušteni i sigurni da se sve odvija prema unapred dogovorenom planu, da bi bili posvećeni sebi, svojim gostima i najvažnijem trenutku koji proslavljaju, postoji Protokol koji sprovodi detalje i plan realizacije svečanosti. Tokom cele svadbe tim hotela Holiday Inn je tu i na potpunom raspolaganju.

Ono sto želimo mladencima je prvenstveno potpuni užitak za vreme ceremonije, divan dan za pamćenje i uspomene i naravno srećan i dugovečan brak. Ono što mi kao hotel želimo da posebno doprinesemo je poklon koji može da upotpuni njihovo dobro raspoloženje.

Zato smo za mladence obezbedili besplatno noćenje u hotelu i poklon večeru u hotelu za prvu godišnjicu braka.

Ono što je najvažnije je da naš tim radi za vas i prema vašim željama. Ukoliko je organizacija venčanja ono što vas malo plaši, dođite i pokazaćemo vam korake kojima ćemo zajedno lako doći do realizacije.

Tu smo da vam damo savet oko dekoracije uz saradnju sa našim partnerima Weddings&Events, da vam omogućimo najbolji mogući video zapis i fotografisanje i da budemo vaš najbolji vodič kroz venčanje.

Mi nismo samo najlepši prostor u Beogradu, mi smo vaši partneri u najvažnijem životnom projektu.


Barcaffè Barista Tour Barcaffè Barista Tour: Nastavlja se umetnost uživanja IMG_4406 Gradski kutak: Jedinstveni concept store u strogom centru grada LOGO Književne šetnje Beogradom Nova iskra Zemun City letnja preporuka #39: Coworking prostor Nova iskra u Zemunu · · · ·